Skolininko nesąžiningumo vertinimo problemos fizinių asmenų bankroto procese - Jokubauskas, Remigijus (Teisė, 2023)
Šiame straipsnyje analizuojamas skolininko nesąžiningumas kaip fizinio asmens bankroto bylos neiškėlimo sąlyga. Nagrinėjama, kokie veiksmai rodo skolininko nesąžiningumą, kaip jie turėtų būti aiškinami. Taip pat keliamas klausimas, ar skolininko nesąžiningumą rodantys veiksmai turėtų būti aiškinami vienodai, atsižvelgiant į tai, skolininkas yra vartotojas ar verslininkas.