Ikiteisminio baudžiamojo proceso tyrimo nusižengimai: teisės aktų ir precedentinė teisė - Opolska, Natalia (Teisė, 2022)
Straipsnio tikslas – išanalizuoti teigiamą teisinę praktiką, nusistovėjusią ikiteisminio baudžiamojo proceso normų taikymo srityje, pabrėžti teisės aktų spragas, taip pat parengti dabartinio Ukrainos baudžiamojo proceso kodekso tobulinimo pasiūlymus.