Patalpų nuosavybė: pasaulinis požiūris ir Ukrainos nacionalinė teisė - Mytsa, Yurii (Teisė, 2022)
Straipsnyje atliekama patalpų nuosavybės teisės analizė, pagal kurią daroma prielaida, kad gali egzistuoti daiktinės teisės į atskiras patalpas pastatuose, turint omenyje ir teises į šiuos pastatus kaip visumą.