Конституционно-правовые основы приватизации и разгосударствления собственности в Республике Беларусь - Demichev, Dmitry Mikhailovich (Teisė, 2021)
Straipsnyje nagrinėjami turto privatizavimo ir denacionalizavimo konstitucinių teisinių pagrindų ypatumai Baltarusijos Respublikoje dabartiniame etape.