Sociologiniai ir psichologiniai futbolo chuliganizmo aspektai - Zimniak, Robert (Teisė, 2020)
Šis straipsnis skirtas futbolo chuliganizmo, kaip deviantinės subkultūros, pasižyminčios psichologiniu ir sociologiniu kompleksiškumu, pavyzdžio analizei.