Verslo saugumo tvarios plėtros Ukrainoje klausimai: juridinių asmenų baudžiamosios atsakomybės rizikos veiksniai - Datsiuk, Vitalii; Nesterova, Iryna (Teisė, 2020)
Straipsnyje aptariami naujausi Ukrainos baudžiamosios teisės pokyčiai, susiję su baudžiamosios teisės priemonių (kvazi baudžiamosios atsakomybės) įvedimu juridiniams asmenims, atsižvelgiant į rizikos darniai verslo plėtrai veiksnius.