Geresnio reglamentavimo poveikis ES teisėkūrai - Gallizioli, Giorgio (Teisė, 2020)
Straipsnyje siekiama išanalizuoti naujas EB nustatytas taisykles. Tikslas yra įvertinti, ar šie pokyčiai reikšmingai pakeitė pradinę institucinę struktūrą, ir įvertinti jų poveikį „Bendrijos metodui“, kitaip tariant, EB prerogatyvai inicijuoti įstatymų leidybos sistemą.