E. Privatumo direktyvos įgyvendinimo problemos ir jų sprendimai e. Privatumo reglamento projekte - Markevičius, Edgaras (Teisė, 2019)
Straipsnyje mėginama pristatyti reikšmingiausias e. Privatumo direktyvos įgyvendinimo praktines problemas bei analizuojama, ar e. Privatumo reglamento projekte sukuriamos jų teisinio sprendimo prielaidos.