Teisės mokslo tarpdiscipliniškumas empiriniu požiūriu - Valančienė, Dovilė (Teisė, 2019)
Straipsnyje analizuojami pagrindiniai tarpdiscipliniškumo bruožai ir atliekamas tarpdiscipliniškumo apraiškų teisės moksle empirinis tyrimas.