Prokurorų patiriamo streso ir jo įveikos ypatumai: dviejų tyrimų duomenys - Valickas, Gintautas; Vanagaitė, Kristina (Teisė, 2019)
Straipsnyje analizuojamas mūsų šalies prokurorų (2013 m. buvo apklausta 349, o 2017 m. – 274 prokurorai) dėl darbo specifikos patiriamas stresas, svarbiausi jo šaltiniai, taikomos streso įveikos strategijos, streso, įveikos strategijų ir prokurorų sociodemografinių charakteristikų sąsajos, taip pat lyginami 2013 ir 2017 metų duomenys.