Komercinių paslapčių apsaugos ypatumai viešųjų pirkimų santykiuose - Birštonas, Ramūnas; Šimanskis, Karolis (Teisė, 2019)
Straipsnyje nagrinėjamas pareigos užtikrinti konfidencialios informacijos apsaugą viešųjų pirkimų procedūroje teisinis reguliavimas ir komercinės paslapties taikymo šiuose santykiuose ypatumai.