Prekybos poveikiu kriminalizavimas Lietuvoje - Mickevičiūtė, Laura (Teisė, 2018)
Straipsnio tikslas – atskleisti prekybos poveikiu kriminalizavimo raidą Lietuvoje. Šiame straipsnyje, remiantis baudžiamaisiais įstatymais, galiojusiais skirtingais laikotarpiais Lietuvoje, atskleidžiamos prekybos poveikiu kriminalizavimo ištakos, ribos ir pokyčiai.