SESV sutarties 346 straipsnyje įtvirtintos išimties taikymas gynybos ir saugumo srities viešiesiems pirkimams - Kuzminskas, Vilius (Teisė, 2018)
Straipsnyje nagrinėjamos Sutarties dėl Europos Sąjungos veikimo 346 straipsnyje įtvirtintos išimties taikymo prielaidos, analizuojama Europos Sąjungos Komisijos ir Europos Sąjungos Teisingumo Teismo praktika bei pirkimų gynybos ir saugumo srityje teisės doktrina dėl šiame straipsnyje nustatytos išimties taikymo ir atskleidžiama šios išimties galimų interpretacijų pagrįstumo problematika.