Sutarties galiojimo sustabdymas: Rusijos Federacijos sprendimo sustabdyti Įprastinių karinių pajėgų Europoje sutarties galiojimą teisinė analizė - Špokauskas, Dovydas (Teisė, 2008)
Straipsnyje nagrinėjamas tarptautinės sutarties galiojimo sustabdymo institutas. Analizei pasitelkiamas Rusijos Federacijos sprendimas sustabdyti įsipareigojimų pagal Įprastinių karinių pajėgų Europoje sutartį vykdymą.The article analyses the suspension of the operation of international treaty. The decision by the Russian Federation to suspend implementation of its obligations under the Treaty on Conventional Armed Forces in Europe is used an example.