Tarptautinis nesąžiningos konkurencijos teisės vienodinimas - Jakutavičius, Marius (Teisė, 2008)
Straipsnyje nagrinėjamos 1883 m. Paryžiaus konvencijos dėl pramoninės nuosavybės apsaugos, 1996 m. Pavyzdinių apsaugos nuo nesąžiningos konkurencijos nuostatų ir 1994 m. Sutarties dėl su prekyba susijusių intelektinės nuosavybės apsaugos aspektų istorinės priėmimo aplinkybės ir reikšmė tarptautiniam nesąžiningos konkurencijos teisės vienodinimui.Article examines historical development of the 1883 Paris Convention on Protection of Industrial Property, the 1996 Model Provisions on Protection Against Unfair Competition, also the 1994 Agreement on Trade-Related Aspects of Intellectual Property Rights, and their significance to international harmonisation of unfair competition law.