Darbdavio atsakomybė už darbuotojo sveikatai padarytą žalą - Bubilaitytė, Beata (Teisė, 2008)
Šiame darbe nagrinėjama darbuotojo sveikatai padarytos žalos atlyginimo sistema ir žalos atlyginimo būdų santykis. Taip pat skiriama dėmesio istoriniams teisinio reguliavimo pokyčiams ir ypatumams.This paper examines the system of methods of recompense for the damage experienced by an employee to his health. As well as this, legislation changes and singularities are being discussed.