Darbuotojų, kurių darbo pobūdis susijęs su didesne protine, emocine įtampa, darbo laiko sutrumpinimas: teisiniai ir praktiniai aspektai - Dumčiūtė, Vaida (Teisė, 2008)
Straipsnyje analizuojama darbo laiko sutrumpinimo tam tikroms darbuotojų grupėms reglamentavimas. Daugiausia dėmesio skiriama Vyriausybės nutarimui, detalizuojančiam, kokiems konkrečiai darbuotojams yra trumpinamas darbo laikas, nagrinėti.In dem Artikel wird die abgekürzte Arbeitszeit den Arbeitnehmern, den die Arbeit sich mit der grössere psichische Anspannung verbindet wird, behandelt. Die grösste Aufmerksamkeit wird im Artikel der Analyse des Beschlusses der Regierung gewidmet, in dem man ausführlich gesagt wird, welche Arbeiter kürzter als andere Gruppe der Arbeitnehmer arbeiten können. text-align: left;">