TEISINĖ PASIENIO UPIŲ APSAUGA: SOLIDARUMO KLAUSIMAI - Sudavičius, B.; Vasiliauskas, M.; Antanaitytė, A. (Teisė, 2014)
2013 m. rugsėjo 13–15 d. Spetsuose (Spetses, Graikija) įvyko kasmetis Viešosios teisės organizacijos Europos grupės (European group of public law (EPLO) susitikimas (Reunion 2013) tema „Viešoji teisė ir solidarumas, skirtas solidarumo tiek nacionalinėje, tiek tarptautinėje teisėje įtvirtinimo klausimams“. skirta dėmesio solidarumo sprendžiant teisines aplinkos apsaugos problemas klausimui nagrinėti. Toliau yra pateikiamas nacionalinio Lietuvos pranešimo, kurį metiniam susitikimui pristatė Vilniaus universiteto Teisės fakulteto Viešosios teisės katedros profesorius, Viešosios teisės organizacijos Europos grupės narys Bronius Sudavičius, tekstas.