BAUDŽIAMŲJŲ ĮSTATYMŲ, REGLAMENTUOJANČIŲ ATSAKOMYBĘ UŽ SUNKŲ SVEIKATOS SUTRIKDYMĄ LIETUVOJE, RAIDA - Aliukonienė, R.; Machovenko, J. (Teisė, 2013)
Šiame straipsnyje pristatoma baudžiamųjų įstatymų, numatančių atsakomybę už sunkų sveikatos sutrikdymą Lietuvoje, raidos analizė istoriniu-lyginamuoju aspektu.This article presents a development analysis of criminal laws that regulate liability for grievous bodily harm in Lithuania from historical-comparative perspective.p;