ELEKTRONINIO PARAŠO NAUDOJIMO VIDAUS RINKOJE PROBLEMOS - Civilka, M. (Teisė, 2013)
Straipsnyje analizuojami probleminiai Elektroninio parašo direktyvos įgyvendinimo ir taikymo aspektai, siekiama nustatyti svarbiausias elektroninio parašo naudojimo peržengiant vienos valstybės narės ribas kliūtis, taip pat koncentruotai įvertinti Europos Komisijos siūlomo naujojo reguliavimo ypatumus.This article analyses problematic aspects pertaining to implementation and application of E-Signature Directive and seeks to reveal the principal barriers for the cross border operation of electronic signatures, as well as evaluates in a nutshell the new regulation proposed by the European Commission.