PROCEDŪRINIO TEISINGUMO ELEMENTAI LIETUVOS RESPUBLIKOS KONSTITUCINIO TEISMO JURISPRUDENCIJOJE - Dereškevičiūtė, M. (Teisė, 2013)
Straipsnyje analizuojama teisingumo procedūrinė dimensija, pateikiama procedūrinio teisingumo tyrimo raida, atskiriami ir analizuojami svarbiausi procedūrinio teisingumo elementai, išplaukiantys iš Lietuvos Respublikos Konstitucinio Teismo jurisprudencijos.This paperanalyses the dimension of proceduraljustice, including the evolution of research on the subject of procedural justice, indicationand analysis of the keyelements ofprocedural justice, arising out of jurisprudence of Constitutional Court of the Republic of Lithuania.