Legislation and Constitutional Jurisprudence on the Issues of the Special Part of the Criminal Code of the Republic of Lithuania - Prapiestis, Jonas; Švedas, Gintaras; Prapiestis, Darius (Teisė, 2021)
Straipsnyje analizuojamos teisėkūros, koreguojančios Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso Specialiosios dalies nuostatas, tendencijos, taip pat nagrinėjama konstitucinė jurisprudencija, kurioje buvo tiriama atskirų Baudžiamojo kodekso Specialiosios dalies nuostatų atitiktis Lietuvos Respublikos Konstitucijai, ir Konstitucinio Teismo baigiamųjų aktų reikšmė baudžiamajai teisėkūrai.
Keywords: legislation; Special Part of the Criminal Code; Constitutional Court; constitutional jurisprudence