NULLUM CRIMEN SINE LEGE principo ir vertinamųjų nusikalstamos veikos sudėties požymių koreliacijos problema - Veršekys, Paulius (Teisė, 2012)
Straipsnyje analizuojama baudžiamojoje teisėje veikiančio nullum crimen sine lege principo ir vertinamųjų nusikalstamos veikos sudėties požymių dermė. Straipsnyje atskleidžiama nullum crimen sine lege principo istorinė raida, vystymasis ir svarbiausi turinio aspektai, taip pat vertinamųjų nusikalstamos veikos sudėties požymių esminės savybės, paplitimas baudžiamajame įstatyme ir pagrindiniai jų sankirtos su nullum crimen sine lege taškai. lign: justify;">