Ankstesnės teisės kaip santykinis prekių ženklo registracijos negaliojimo pagrindas Baltijos valstybėse - Truskaitė, Jūratė (Teisė, 2008)
Straipsnyje nagrinėjama, kokios ankstesnių teisių kategorijos yra pripažįstamos Baltijos valstybių įstatymuose, kaip yra sprendžiamas jų santykis su vėlesnėmis nacionalinių ir Bendrijos prekių ženklų registracijomis ir remiantis šia analize įvertinamas teisinio reguliavimo Lietuvoje tinkamumas, kur reikalinga, pasiūlant jo tobulinimo gaires. This article examines the categories and the scope of earlier rights which constitute a basis for invalidity of a trade mark registration under the laws of the Baltic States and where necessary, suggests guidelines for improving legal regulation of these issues in Lithuania.