Specialūs teisės aktai, reglamentuojantys darbo drausmę Lietuvoje, ir Darbo kodekso 231 straipsnio nuostatų įgyvendinimo perspektyvos - Vėgelis, Vidmondas (Teisė, 2008)
Straipsnyje1 apžvelgiama, kokie specialūs teisės aktai reglamentuoja darbo drausmę Lietuvoje, kokios jų raidos tendencijos ir perspektyvos, taip pat pateikiama siūlymų, kaip tobulinti šios srities teisinį reguliavimą. The article gives an overview of the special legal acts currently regulating labour discipline in Lithuania, their development tendencies and prospects, also presents proposals regarding improvement of the legal regulation of this field.