KALTINAMOJO TEISĖS GINTIS PAČIAM APRIBOJIMAS TARPTAUTINIŲ BAUDŽIAMŲJŲ TRIBUNOLŲ PRAKTIKOJE - Gutnyk, Vitalij (Teisė, 2014)
Straipsnyje nagrinėjamas kaltinamojo teisės gintis pačiam apribojimas tarptautinių baudžiamųjų tribunolų praktikoje, kai jam paskirta teisinė pagalba be jo sutikimo. Ypatingas dėmesys skiriamas Tarptautinio baudžiamojo tribunolo buvusiai Jugoslavijai praktikai. Статья посвящена ограничению права обвиняемого на личную защиту путем предоставления назначенной правовой помощи обвиняемому без его согласия в практике международных уголовных трибуналов. Особое внимание уделено практике Международного уголовного трибунала по бывшей Югославии.