PROKURORO SPRENDIMAS ATSISAKYTI TAIKYTI VIEŠOJO INTERESO GYNIMO PRIEMONES - Gadeikytė, Skirmantė; Galentienė, Sonata (Teisė, 2014)
Straipsnyje nagrinėjamos prokuroro sprendimo atsisakyti taikyti viešojo intereso gynimo priemones problemos: forma, pagrindai, apskundimo tvarka. The article analyses problems relating to prosecutor‘s decision to waive the application of public interest defensing measures, including the form and the basis for a decision and the appeal procedure against the prosecutor‘s resolution.