CIVILINIŲ GINČŲ, SUSIJUSIŲ SU VIEŠUOJU INTERESU, ARBITRUOTINUMAS - Jarusevičius, Justinas (Teisė, 2014)
Pagrindinis klausimas, kuris analizuojamas šiame straipsnyje, – ar yra pagrįstas civilinių ginčų, susijusių su viešuoju interesu, arbitruotinumo ribojimas. The main question which is analyzed in this article is whether it is justifiable to limit the arbitrability of the civil disputes on the grounds of the public interest.