SAVAVALDŽIAVIMO NUSIKALTIMO SUDĖTIES DIDELĖS ŽALOS ASMENS TEISĖMS AR TEISĖTIEMS INTERESAMS POŽYMIS - Višinskis, G. (Teisė, 2014)
Straipsnyje tiriamas savavaldžiavimo nusikalstamos veikos sudėties didelės žalos asmens teisėms ar teisėtiems interesams požymis, atskleidžiamas jo turinys, diskutuojama, ar didelė žala asmens teisėms ar teisėtiems interesams yra ne tik pagrindinės, bet ir kvalifikuotos savavaldžiavimo nusikalstamos veikos sudėties požymis. The article presents a research on an element of major damage to an individual’s rights or legal interests as a constituent part of offence of arbitrariness, reveals its content and disputes on whether the major damage to personal rights or legal interests may be a constituent part of not only a primary, but also qualified corpus delicti of the crime of arbitrariness.