Intelektinės nuosavybės elektroninėje erdvėje ypatumai ir teisinis reglamentavimas - Kiškis, Mindaugas (Teisė, 2009)
Straipsnyje nagrinėjama intelektinės nuosavybės elektroninėje erdvėje samprata, pagrindinės reglamentavimo kryptys ir reikšmė, siekiant sukurti inovacijoms ir žinių ekonomikos plėtrai palankią teisinę aplinką, pateikiami teisinio reglamentavimo tobulinimo siūlymai. The article examines the concept of intellectual property in cyberspace, principal areas of regulatory action. Assuming the role that cyber intellectual property plays in the knowledge society – a framework for the future legal reform is suggested.