Neišimtinės prekių ženklo licencinės sutarties licenciato teisinės padėties ypatumai - Želvys, Arūnas (Teisė, 2009)
Straipsnyje analizuojami neišimtinės prekių ženklo licencinės sutarties licenciato teisinės padėties ypatumai, susiję su licenciato teise į teisminę gynybą: licenciato galimybė savarankiškai kreiptis į teismą dėl jam suteiktų teisių gynimo, licenciaro vaidmuo užtikrinant licenciato teisių gynimą, teisės į teisminę gynybą įgyvendinimo įtaka licencinės sutarties galiojimui, licencinės sutarties šalių teisės ir pareigos ir kiti susiję klausimai. The article investigates peculiarities of legal status of licensee of non-exclusive trademark license agreement: the possibility of a licensee to apply independently to the court, the role of a licensor in assuring defense of licensee’s rights, impact of a right to judicial defense to validity of a license agreement, rights and obligations of license agreement parties and other related questions.