Baltijos regiono valstybių jūros erdvių reglamentavimo teisiniai ypatumai - Isokaitė, Indrė (Teisė, 2009)
Šiame straipsnyje apžvelgiama Baltijos jūros valstybių jūros erdvių reglamentavimo nacionalinėje teisėje pobūdis ir teisiniai ypatumai ir šiame kontekste vertinamas jūros erdvių reglamentavimas Lietuvos teisės aktuose. The Article provides a review of the nature and legal characteristics of the regulation of maritime zones in the national law of the Baltic Sea States; in this context the legal regulation of maritime zones in Lithuanian legislation is being assessed.