Konstitucinės justicijos proceso teisės klausimu - Kūris, Egidijus (Teisė, 2011)
Straipsnyje nagrinėjamos prielaidos Lietuvoje susiformuoti naujai ordinarinės teisės šakai – konstitucinės justicijos proceso teisei, apimančiai procedūras nuo kreipimosi gavimo Konstituciniame Teisme iki atitinkamo baigiamojo akto įsigaliojimo. Šiuo metu teisinė teorinė mintis tokios teisės šakos dar nereflektuoja, tačiau ilgainiui, plečiantis Konstitucinio Teismo jurisprudencijai, skirtai konstitucinės justicijos byloms nagrinėti, padėtis gali keistis. The article deals with the preconditions for formation of a new branch of law, namely the law of constitutional justice procedure which would include procedures from the reception of a petition in the Constitutional Court till coming into effect of a relevant final act. Currently, the legal theoretical mind does not yet reflect such branch of law, however, with the growth of jurisprudence of the Constitutional Court pertaining to the examination of constitutional justice cases, the situation may change.