Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso specialiosios dalies straipsnių sankcijų sudarymo probleminiai aspektai - Švedas, Gintaras (Teisė, 2011)
Straipsnyje analizuojama Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso specialiosios dalies straipsnių sankcijos, jų rūšys, sankcijų sudarymo principai, taip pat probleminiai sankcijų sudarymo aspektai. The article deals with the sanctions and their kinds in the Articles of the Special Part of the Criminal Code of the Republic of Lithuania, the principles of the construction of the sanctions, as well as some problematical aspects of the construction of the sanctions.