BENDRININKAVIMO INSTITUTAS PLĖŠIMO BYLŲ JURISPRUDENCIJOJE - Žukovaitė, I. (Teisė, 2013)
Straipsnyje tiriama plėšimo nusikalstamos veikos sudėtis, jos aiškinimas teismų praktikoje, ypatingą dėmesį skiriant klausimams, susijusiems su bendrininkavimo instituto nuostatų taikymu plėšimo bylose. The present article analyses the composition of criminal acitivities of robbery and its explanation in legal practice paying particular attention to the questions related to the institute‘s of complicity application in criminal cases of robbery.