Konkrečios sąsajos reikalavimas ieškiniuose dėl Europos Sąjungos teisės akto panaikinimo - Limantė, Agnė (Teisė, 2011)
Šiame straipsnyje remiantis ESTT praktika atskleidžiama konkrečios sąsajos reikalavimo – didžiausios kliūties privatiems asmenims, teikiantiems ieškinius dėl ES teisės akto panaikinimo – raida iki ir po Lisabonos sutarties bei šio reikalavimo turinys. The purpose of this article is in the light of the Lisbon Treaty to analyse the requirement of individual concern as the main obstacle for the private applicants to make use of the direct instrument of judicial review – to initiate the annulment procedure in the European Union Court of Justice.