Pajamų natūra apmokestinimo problemos - Endrijaitis, Martynas (Teisė, 2011)
Straipsnyje analizuojamos pajamų natūra apmokestinimo problemos, siekiant atskleisti pajamų natūra sampratos turinį, būtinas sąlygas pajamoms natūra pripažinti, apmokestinant gyventojų pajamų mokesčiu, tų sąlygų santykį, kaip pajamos natūra aiškintinos konkrečiais apmokestinimo atvejais ir kokių problemų kyla, interpretuojant mokestinius ginčus nagrinėjančių institucijų pajamų natūra apmokestinimą. This article analyzes fringe benefits taxation problems for the purpose of disclosing the conception of fringe benefits as an object of personal income tax. It also reveals what terms are necessary for the fringe benefits taxation and what the relationship between these terms is. Fringe benefits taxation in particular cases and its problems are examined with special attention to the Tax dispute settlement institutions case-law.