Tarptautinės ir nacionalinės baudžiamosios jurisdikcijos santykio aspektai: konkuruojanti papildanti jurisdikcija - Vaišvilienė, Renata (Teisė, 2012)
Straipsnyje, skirtame tarptautinės ir nacionalinės baudžiamosios jurisdikcijos santykį apibūdinantiems aspektams, analizuojama tarptautinės baudžiamosios konkuruojančios jurisdikcijos papildymo principo samprata, teisinė reglamentacija, poveikis valstybėms ir aktyvaus papildymo koncepcija. The publication deals with the aspects of the relationship between international and national criminal jurisdiction analysing the principle of complementarity of the concurrent international criminal jurisdiction. In the article the notion of the principle of complementarity, legal regulation, impact on the states and concept of active complementarity is presented.