„Kožnas savo pučia dūdą“ – pasvarstymai apie pučiamųjų orkestrų Lietuvos kultūroje tyrimą - Mardosa, Jonas (Tautosakos darbai, 2025)
Rūta Žarskienė, Pučiamųjų instrumentų ansambliai ir orkestrai tradicinėje Lietuvos kultūroje, [knygą parengė ir santrauką parašė Austė Nakienė], Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024, 304 p., ISBN 978-609-425-391-1