Trumpas pasakojimas apie puikų pasakojimą apie gyvenimo pasakojimus - Kučinskienė, Aistė (Tautosakos darbai, 2025)
Jurga Jonutytė, Sniego spalva per balta. Norma ir galia sakytiniuose diskursuose, Vilnius: Hubris, 2025, 342 p., ISBN 978-609-8280-86-9