Sulaukėme „Lietuvių liaudies dainyno“ XXVI – antrojo kalendorinių dainų – tomo - Astrauskas, Rimantas (Tautosakos darbai, 2025)
Lietuvių liaudies dainynas 26: Kalendorinių apeigų dainos 2: Pavasario-vasaros ciklo dainos, parengė Jurgita Ūsaitytė, melodijas parengė Aušra Žičkienė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2023. – 563 p.: gaid. + 2 kompaktinės plokštelės