Knyga ne apie laiškus - Butnoriūtė, Neringa (Tautosakos darbai, 2024)
Jonas ir Adolfas Mekai, Gyvenimo lai(š)kai, sudarytojas Kęstutis Pikūnas, Vilnius: Post Scriptum. Litera, 2019, 159 / 320 p., ISBN 978-609-95853-4-5