Laiškai tartum Dievo pyragai. Vyskupo Teofiliaus Matulionio epistolinio palikimo knyga - Ivanauskaitė-Šeibutienė, Vita (Tautosakos darbai, 2025)
Teofilius Matulionis. Laiškai, sudarytojas Vaidotas Žukas, Vilnius: Palaimintojo Teofiliaus Matulionio labdaros ir paramos fondas, 2023, 520 p., ISBN 978-609-08-0104-8