Janinos Degutytės laiškų leidinį pasitinkant - Būgienė, Lina; Šmitienė, Giedrė; Jonutytė, Jurga (Tautosakos darbai, 2025)
Pokalbis su knygos sudarytoja GIEDRE ŠMITIENE ir moksline redaktore JURGA JONUTYTE