„Stebiu pasaulį, ieškau mažyčių detalių“: tyrėjos žvilgsniu apie folkloristiką, mitologiją, prigimtinę kultūrą. Pokalbis su 2023 m. Nacionalinės Jono Basanavičiaus premijos laureate Daiva Vaitkevičiene - Leparskienė, Lina (Tautosakos darbai, 2024)
-