What Do the Egodocuments of Prelate Kazimieras Steponas Šaulys Tell Us - Dapkutė, Daiva (Tautosakos darbai, 2025)
Prelato Kazimiero Stepono Šaulio dokumentai, sudarytojas Algimantas Katilius, Vilnius: Lietuvos nacionalinis muziejus, 2024, 292 p., ISBN 987-609-478-081-3
Keywords: -