On an Unforgettable Partisan and a Slightly Forgotten Price of Freedom - Paskočiumaitė, Greta (Tautosakos darbai, 2025)
Apie anuos nepamirštamus laikus: Juozo Lukšos-Daumanto ir Nijolės Bražėnaitės susirašinėjimas, sudarytoja Laima Vincė-Sruoginis, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2021, 478 p., ISBN 978-609-425-309-6
Keywords: -