Letter as a Way of Survival: The Case of Etty Hillesum - Davidavičius, Mantas Antanas (Tautosakos darbai, 2024)
Etty Hillesum, Mąstanti barako širdis: laiškai iš Vesterborko lagerio, vertė Aušra Gudavičiūtė, Vilnius: Abigailė, 2021, 118 p., ISBN 9786098153217
Keywords: -