The First Monograph Dedicated to Riddle - Anglickienė, Laima (Tautosakos darbai, 2025)
Aelita Kensminienė, Lietuvių mįslės: Funkcionavimas ir poetika, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024, 559 p., ISBN 978-609-425-384-3