From the Absence of Love to the Lasting Connection: Publication of Janina Degutytė’s Letters - Kolevinskienė, Žydronė (Tautosakos darbai, 2025)
Janinos Degutytės laiškynas, sudarė Giedrė Šmitienė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2025. – 3 knygos: kn. 1: Nemeilės šešėly: susirašinėjimas su motina Janina Degutiene, 303 p., ISBN 978-609-425-408-6; kn. 2: Tveriantis ryšys: susirašinėjimas su Bronislava Jacevičiūte-Jėčiūte, 384 p., ISBN 978-609-425-410-9; kn. 3: Draugystė laiškais: susirašinėjimas su Lena Rapaliene, 273 p., ISBN 978-609-425-409-3